Френска Полинезия

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Френска Полинезия

Имот за продажба във Френска Полинезия

 

Ако мечтата ви е да живеете в рай, може да помислите за закупуване на имот за продажба във Френска Полинезия. Френска Полинезия е отвъдморска общност на Франция, която включва над 100 острова в южната част на Тихия океан и обхваща над 2000 км. Полинезия е разделена на архипелазите на Austral, Gambier, маркизите, обществото и Tuamotus. Островите се характеризират с бели и черни пясъчни плажове, планини, сурови отдалечени райони и необикновени водопади.

Папеете е столицата. Намира се на остров Таити, в административното подразделение на Наветрените острови, на които Папеете е административна столица.

Бора Бора е малък остров в южната част на Тихия океан, разположен северозападно от Таити във Френска Полинезия. Заобиколен от малки пясъчни островчета и лагуна с тюркоазени води, защитени от коралови рифове, той е известен с гмуркането и луксозните курорти.

За тези, които могат да си го позволят, пазарът на недвижими имоти в Бора Бора е на върха на богатството. Ако мечтаете да притежавате имот за продажба във Френска Полинезия, особено в Бора Бора, ще трябва да отделите много време, тъй като процесът на недвижими имоти във Френска Полинезия е доста труден. Наградата за подобни усилия обаче би била да притежавате имот на най-красивия остров в света.

За да притежавате недвижими имоти в Бора Бора, всяка чуждестранна инвестиция изисква разрешение от правителството на Френска Полинезия. В повечето случаи правителството е по-вероятно да одобри инвестиция, ако проектът е свързан с бизнеса и създава добри възможности за заетост на помещенията.

Ако искате да закупите имот за продажба във Френска Полинезия и особено в Таити, перфектен, той се счита за кралицата на Тихия океан.

Големият остров, на който живее над 70% от населението, често е пренебрегван от пътниците. Но това е голяма грешка. Единственият истински „град“ във Френска Полинезия, Папеете може да бъде приятно място за разглеждане и къде да търсите имоти за продажба във Френска Полинезия.

Друго място за закупуване на имоти за продажба във Френска Полинезия е Факарава, известна като края на света.

Биосферен резерват на ЮНЕСКО, Факарава е една от най-добре пазените тайни във Френска Полинезия, така че побързайте и стигнете тук. Големият коралов атол предлага много повече от просто гмуркане от световна класа.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB